”Vi har inte mördat varandra än”

Ifall någon där ute är lite orolig för att min medförfattare Olle är så tyst…
Så kan DT.se lugna er: Skräck från Bingsjö när författarparet lämnade mysdeckaren: ”VI HAR INTE MÖRDAT VARANDRA ÄN”
Ur artikeln:
Boel Bermann och Olle Söderström både lever och arbetar ihop, de är ett par både i författarskapet och privat. Tillsammans har de bland annat skrivit pusseldeckaren ”Majken Linds Mordmysterier” för Storytel. Nu är de aktuella med något helt annat, romanen ”Det som växer”. En spänningsroman med övernaturliga inslag.
– Vi funderade över var vi skulle lägga den i för genre. Skräck kopplar folk till att det kommer en ”scare” var sjunde minut. Det här är en ganska stillsam och stämningsfull berättelse, men den har skräckinslag. Det är inget socialrealistiskt deckarbygge, säger Olle Söderström.

Rysaren Det som växer av Boel Bermann & Olle Söderström är en Lovecraft-inspirerad roman med övernaturliga inslag och kommer på alla digitala streamingtjänster och återförsäljare samt bibliotek.

Länkar i urval:
Storytel
BookBeat
Nextory
Adlibris

Om spänningsromanen Det som växer

Mardrömmarna vill inte lämna Mirjam ifred. Nyligen var hon en hyllad författare men sedan kom sammanbrottet och tillvaron rämnade. Nu kan hon inte kan sluta tänka på dagen när Astor Paléus försvann. Ingen vet att hon var där när det hände. Ingen vet att hon är den mytomspunne författarens barnbarn.

I ett försök att gå vidare återvänder Mirjam till sin farfars hus. Hon är trasig och härjad, men fast besluten att skriva en bok om honom och konfrontera sina minnen från barndomssommaren i huset.

Men snart känner hon att något är fel. Byborna verkar besatta av Astor och själv känner hon sig ständigt iakttagen. Att vara isolerad i det öde huset tär på Mirjam. Är det hon upplever faktiskt verkligt eller närmar hon sig ännu ett sammanbrott? Det är nu den verkliga mardrömmen börjar.

Titel: Det som växer
Författare: Boel Bermann, Olle Söderström
Förlag: Saga Egmont
Utgivningsdatum: 2020-12-11
Genre: Spänning, mysterium, skräck
Format: Ljudbok, e-bok
ISBN (Ljudbok): 9788726754773
ISBN (E-bok): 9788726754902

Speak Your Mind

*