Om Boel & Olle

Författarna Boel Bermann och Olle Söderström träffades på journalisthögskolan och har varit kära i varandra och det skrivna ordet ända sedan dess. Med en innerlig kärlek till pusseldeckare i samma anda som Agatha Christie och Maria Lang rymde de ut till en by i Västmanland för att skriva en deckare i landsbygdsmiljö. Med Boels vurm för en mörkare berättarstil och Olles längtan efter att göra allting mysigt och blommigt kompletterade de varandra väl i skrivandet av pusseldeckaren. Nu debuterar de som författarpar med MAJKEN LINDS MORDMYSTERIER för Storytel Originals.

Boel Bermann, född 1979, debuterade med den kritikerrosade romanen Den nya människan och har medverkat i ett tiotal novellantologier inklusive Stockholms Undergång och Zonen vi ärvde. Hon är även medlem i författarpodcasten FantastiskPodd.se och skrivarkollektivet Fruktan.se. Boel har tidigare arbetat som journalist på Svenska Dagbladet, Sveriges Radio och Allehanda Media. I sitt stilla sinne planerar hon det perfekta mordet, men vill samtidigt alltid att mördaren ska avslöjas.

Olle Söderström, född 1974, har arbetat som journalist på tidningar som Dagens Nyheter, Södermanlands Nyheter och Dagens Industri och är idag redaktör för en historisk tidskrift. Utöver sitt arbete som journalist har han även varit låtskrivare och musiker. Majken Linds Mordmysterier är hans skönlitterära debut. För Olle finns inget perfekt mord, för i själva verket vill han bara att alla ska fika och må bra.

Kontakt: http://boelbermann.se/kontakt/
Instagram: @villabolle
Facebook: /boelbermannauthor
Twitter: @boelbermann

Majken Linds mordmysterier – boktrailer: