Rysaren Det som växer släpps 11 december

Nämen nu du, nu får du snart rysningar i mörkret 🖤 Den 11 december släpps nämligen den Lovecraft-inspirerade rysaren Det som växer, skriven av mig och Olle Söderström. Gör dej redo för isolering och mysterier i en öde sekelskiftesvilla i Dalarna där ett okänt mörker slagit rot.

Om romanen Det som växer

Mardrömmarna vill inte lämna Mirjam ifred. Nyligen var hon en hyllad författare men sedan kom sammanbrottet och tillvaron rämnade. Nu kan hon inte kan sluta tänka på dagen när Astor Paléus försvann. Ingen vet att hon var där när det hände. Ingen vet att hon är den mytomspunne författarens barnbarn.

I ett försök att gå vidare återvänder Mirjam till sin farfars hus. Hon är trasig och härjad, men fast besluten att skriva en bok om honom och konfrontera sina minnen från barndomssommaren i huset.

Men snart känner hon att något är fel. Byborna verkar besatta av Astor och själv känner hon sig ständigt iakttagen. Att vara isolerad i det öde huset tär på Mirjam. Är det hon upplever faktiskt verkligt eller närmar hon sig ännu ett sammanbrott? Det är nu den verkliga mardrömmen börjar.

Länkar i urval:
Storytel
BookBeat
Nextory
Adlibris

Titel: Det som växer
Författare: Boel Bermann, Olle Söderström
Förlag: Saga Egmont
Utgivningsdatum: 2020-12-11
Genre: Rysare, skräck, mysterium
Format: Ljudbok, e-bok
ISBN (Ljudbok): 9788726754773
ISBN (E-bok): 9788726754902
Ute nu på alla digitala streamingtjänster och återförsäljare samt bibliotek.

Boel Bermann och Olle Söderström träffades på journalisthögskolan och är idag ett par i såväl kärlek som författarskap. Som journalist har Boel arbetat på bland annat Sveriges Radio och Svenska Dagbladet, medan Olle varit journalist på tidningar som Dagens Nyheter och Dagens Industri. Med Boels vurm för en mörkare berättarstil och Olles längtan efter att göra allting blommigt kompletterade de varandra väl under skrivandet av rysaren Det som växer.

Speak Your Mind

*