Känn Fruktan: Andreas Rosell

Andreas_Rosell_Fruktan_StockholmsUndergång

Lär känna Fruktan-medlemmen Andreas Rosell:
”Jag är ett decemberbarn från 1978. Född och uppvuxen i Stockholm. I ett Vällingby som precis passerat sina glansdagar. Kom till världen samma år som The Stand med Stephen King gavs ut. Jag upptäckte SF och skräck i samma veva som britpoppen kom till Stockholm, men väntade till hösten 2010 med att släppa lös mina egna krafter. Skriver helst skräcknoveller som ofta landar i en ryslig och nära framtidsvision.
Jag är ett nyhetsfreak som omvärldsbevakar nätet på tecken som ska ta oss in i en ny tid. Ägde som ung mer än 30 rollspel och minns Wasteland och Mutant som favoriterna. Arbetar just nu med att få ihop ett gäng skräcknoveller.
Min arbetserfarenhet kommer från smutsiga lager och världberömda godsterminaler. Jag har jobbat inom polismyndigheten och extraknäckt för försvarsmakten. Jag har guidat turister bland mumier på The British Museum och skrivit livstilstexter om mode på engelska. Men de senaste sex åren har jag jobbat med digitala musiklösningar och pluggar just nu onlinemarknadsföring. Jag har skrivit novellen ”Allt vi byggt upp skall vi riva ner” i Fruktans novellsamling Stockholms Undergång.

Smakprov – läs noveller av Andreas Rosell:
Kärnkraftsolyckan och den grå Saaben
Se Upp
Under Goas Sol
Heartbeats in Tokyo

 

Speak Your Mind

*