Bokföring enligt Monika – Betyg: 4/5

Den nya människan – recension / Bokföring enligt Monika – Betyg: 4/5
”Förutom att vara skrämmande så väcks en hel del tankar när jag läser. Vad är egentligen mänsklighet? Och medmänsklighet? Kan man känna medmänsklighet med någon som, förutom att se ut som en människa, inte har några andra mänskliga drag? Vet samhället alltid bäst eller kan jag själv avgöra vad som är bäst för mig? Några svar får jag naturligtvis inte, men jag hoppas att jag hade gjort som Rakel. Låt dig inte luras av det tunna formatet, för den är fullspäckad och jag tycker det är fantastiskt att en bok med så få sidor kan innehålla så mycket. Bra böcker behöver inte vara tjocka.”

Läs recensionen:
http://bokslut.blogspot.se/2013/08/den-nya-manniskan-av-boel-bermann.html

 Dennyamänniskan_wallpaper

Köp boken Den nya människan här.

Speak Your Mind

*