Välkommen att läsa min författardagbok retroaktivt!

Välkommen. Vad är det här för något, undrar du nu? I brist på bättre ord kallar jag det här för min författardagbok. Det är nämligen så att jag debuterade som författare för bara några veckor sedan med romanen ”Den Nya Människan” på Kalla Kulor Förlag. Det har varit en kaosartad väg som lett mig hit och ändå misstänker jag att det riktiga äventyret precis har börjat.

Mitt mål med min författardagboken var enkelt. Att du skulle få följa mig hela vägen till den stund då min bok blev utgiven. Jag försökte blänga retroaktivt på allt som har skett som fått fört mig hit. Det har blivit osammanhängande, inte det minsta kronologiskt och förhoppningsvis roligt att läsa. Jag har gjort mitt allra bästa att försöka minnas allt jag gått igenom. Fast som du vet är minnet en opålitlig sak. Jag har glömt viktiga saker. Har säkert tagit till både underdrifter och överdrifter. Men bara så du vet så har jag försökt vara ärlig jag kunnat. Jag lovar.

Jag tänker fortsätta blogga så klart, men jag kände att nu när boken släppts är det dags att stanna till och summera upplevelsen hittills. Innan jag rusar vidare till bokmässan nästa vecka. Vi kanske ses där. Tills dess har du min författardagbok här:

Barn är skrämmande

Varför har vi dåligt samvete?

Promenader

Får Boel komma ut å leka?

Som att utforska en främmande planet

Skrivarjunta

Jag ser ingen anledning att vänta

Att skriva om sex

Om jag inte får skriva snart så dör jag.

Min bok finns på riktigt! Oredigerad glädje

Är det ok om jag börjar bli lite rädd nu?

Chans på utgivning

Paralyserad av pressfoton

Tillbakablick: Jag var & träffade ett förlag idag

Slutkorr

Dagen D – Dags att skriva kontrakt för boken

På jakt efter flow

Semestern – en tid för att skriva

Katalysator för skrivande

Redigering

Första gången jag skrev på boken

Jag och texten har bråkat

Att minnas sin ilska

Ett konstant brus i kroppen

Skrivkramp?

Bearbetning av manus

Stunden jag skickade in mitt manus

 

Köp boken Den nya människan här!
Läs recensioner av Den nya människan här!

Dennyamänniskan

 

Comments

  1. Monika Nilimaa säger

    Åh, vad spännande att läsa Boel 🙂 Hoppas att jag någon gång sitter med ett färdigt bokprojekt och kan blicka tillbaka. Haha, vi får se med det. Det finns mycket i livet som kan distrahera en på vägen 😉

Speak Your Mind

*