Jag ser ingen anledning att vänta

Min bok ”Den nya människan” är närmare sin release än någonsin tidigare och känns mer avlägsen än någonsin tidigare. Hur går det ihop? Jag har fullt upp på jobbet, fullt upp med vännerna för att ta igen min sociala frånvaro, försöker njuta av sommaren emellanåt och skriva på nya projekt. Plötsligt känns boken som en annan era, en del av en annan värld, en annan tid. Det känns som att min vakna tid präglas av längtan efter att skriva. Idéer som surrar i bakhuvudet, kliandet i fingertopparna, suget efter att få den där egna världen förlorad i tid och rum där jag själv bestämmer vad var hur vem. Så nu tänker jag skriva. Nu. Direkt. Jag ser ingen anledning att vänta. Nu ska jag ut på äventyr. Här vid datorn.

boelbermann

 

 

 

 

Comments

  1. Tack för inspiration! Jag tänker också sätta mig nu. Inga ursäkter. Punkt.

  2. Mathias Östensson säger

    Tack för dina ord gav mig inspiration att forsätta skriva på min Sci-fi 🙂 !!

Speak Your Mind

*