Välkommen till min författardagbok

Välkommen. Vad är det här för något, undrar du nu? I brist på bättre ord kallar jag det här för min författardagbok. Det är nämligen så att jag debuterar som författare i höst med romanen ”Den Nya Människan” på Kalla Kulor Förlag. Det har varit en kaosartad väg som lett mig hit och ändå misstänker jag att det riktiga äventyret precis har börjat.

Mitt mål med min författardagbok är enkelt. Du ska få följa mig hela vägen till att min bok blir utgiven. Jag kommer också försöka blänga retroaktivt på allt som har skett som fått mig till den plats där jag nu befinner mig. Jag kan absolut garantera att det kommer bli osammanhängande, inte det minsta kronologiskt och förhoppningsvis roligt att läsa.

boel-4-SP2.jpg

Bokmanuset är naturligtvis redan skrivet och är inne i sin slutredigeringsfas. Tyvärr måste jag också erkänna att jag inte skrev någon författardagbok medan jag skrev min bok. Det var kanske dumt, men jag hade så fullt upp med att skriva boken att jag glömde att dokumentera hur jag faktiskt gjorde.

Men oroa dig inte, jag kommer att göra mitt allra bästa att försöka minnas allt jag gått igenom. Fast som du vet är minnet en opålitlig sak. Jag kommer att glömma viktiga saker. Kommer säkert att ta till både underdrifter och överdrifter. Men bara så du vet så tänker jag försöka vara så ärlig jag kan. Jag lovar.

 

Speak Your Mind

*