Rysaren Det som växer släpps idag!

Nu är det så rysligt spännande att jag inte vet var jag ska ta vägen. Tiden är inne, kanske står stjärnorna rätt, vad vet jag? Nu kan jag i alla fall säga att min och Olles Lovecraft-inspirerade rysare ”Det som växer” släpps idag!

Förbered dej för en suggestiv och mörk berättelse om mysterier från det förflutna och oförklarliga händelser i en öde sekelskiftesvilla på svenska landsbygden.

I ett gammalt hus i Dalarna försöker Mirjam skriva en bok om sin farfar, en känd författare som försvann under mystiska omständigheter. Men att vara isolerad i det öde huset tär på Mirjam. Är det hon ser faktiskt verkligt eller närmar hon sig ännu ett sammanbrott? Det är nu den verkliga mardrömmen börjar.

Rysaren Det som växer av Boel Bermann & Olle Söderström är en Lovecraft-inspirerad roman med övernaturliga inslag. Boken kommer på alla digitala streamingtjänster och återförsäljare samt bibliotek.

Länkar i urval:
Storytel
BookBeat
Nextory
Adlibris

Om romanen Det som växer

Mardrömmarna vill inte lämna Mirjam i fred. Nyligen var hon en hyllad författare, men sedan kom sammanbrottet och tillvaron rämnade. Nu kan hon inte kan sluta tänka på dagen när Astor Paléus försvann. Ingen vet att hon var där när det hände. Ingen vet att hon är den mytomspunne författarens barnbarn.

I ett försök att gå vidare återvänder Mirjam till sin farfars hus. Hon är trasig och härjad, men fast besluten att skriva en bok om honom och konfrontera sina minnen från barndomssommaren i huset.

Men snart känner hon att något är fel. Byborna verkar besatta av Astor och själv känner hon sig ständigt iakttagen. Att vara isolerad i det öde huset tär på Mirjam. Är det hon upplever faktiskt verkligt eller närmar hon sig ännu ett sammanbrott? Det är nu den verkliga mardrömmen börjar.

Om författparet Bermann/Söderström

Boel Bermann och Olle Söderström träffades på journalisthögskolan och är idag ett par i såväl kärlek som författarskap. Med Boels vurm för en mörkare berättarstil och Olles längtan efter att göra allting blommigt kompletterade de varandra väl under skrivandet av Det som växer, en spänningsroman med övernaturliga inslag.

Titel: Det som växer
Författare: Boel Bermann, Olle Söderström
Inläsare: Anna-Carin Henricsson
Förlag: Saga Egmont
Utgivningsdatum: 2020-12-11
Genre: Spänning, mysterium
Format: Ljudbok, e-bok
Släpps idag på alla digitala streamingtjänster och återförsäljare.
ISBN (Ljudbok): 9788726754773
ISBN: (E-bok): 9788726754902

Speak Your Mind

*