Maddes Bokblogg – Betyg: 5/5

Den nya människan recension/ Maddes Bokblogg – Betyg: 5/5
”Sträckläste den här boken och den var grymt bra! Den var stort sett spännande rakt igenom och ibland riktigt otäck. Tyckte om huvudkaraktären Rakel och kände verkligen med henne i svåra situationer.Vissa delar var riktigt obehagliga. Historien känns inte så overklig utan jag levde mig verkligen in i det som om det vore något som kunde ske på riktigt.
Enda nackdelen är att boken var för kort. Hade gärna kunnat vara minst 100 sidor till och slutet lämnades ganska öppet.  Jag vill veta hur det gick sen och jag vill helt enkelt ha mera. Får hålla tummarna att det kanske kommer någon fortsättning! Klart den bästa boken jag läst i år!”

Läs hela recensionen här:
http://bokgodis.blogspot.se/2013/08/den-nya-manniskan-av-boel-bermann.html

Dennyamänniskan_wallpaper

Köp boken Den nya människan här!

Speak Your Mind

*