Känn Fruktan: Jörgen Gavelin

Jörgen_Gavelin_Fruktan_StockholmsUndergång

Lär känna Fruktan-medlemmen Jörgen Gavelin.
”Till vardags jobbar jag som ekonom och bollar med siffror, på kvällarna räknar jag spöken i garderoben. Jag har alltid gillat bra berättelser i bokform och på film. En speciell dragning har jag till skräck och fantasy. Med mitt skrivande vill jag kliva in i främmande världar och utforska dess hemligheter. Har du inte någon gång känt att det står någon i rummet men ingen är där, sett ett föremål på en plats där det inte borde stå, hört ett främmande ljud i ditt hus? Vad är inbillning och vad är på riktigt? Låt oss ta reda på det…Välkommen till min värld.
Jag har skrivit novellen ”Möjligheternas stad” i Fruktans novellsamling Stockholms Undergång.”

Smakprov – lyssna på noveller av Jörgen Gavelin:
Bus eller godis 
Spruckna-sjalar 
Flickorna fran noret

Speak Your Mind

*