Känn Fruktan: Erik Odeldahl

Erik_Odeldahl_Fruktan_StockholmsUndergång

Lär känna Fruktan-medlemmen Erik Odeldahl:
Jag har skrivit så länge jag kan minnas. Det började med mängder av försök att kopiera Bilbo och Sagan om ringen när jag gick i mellanstadiet. Med åren smög det sig in mer och mer monster i texterna och hjältarna blev mindre ädla. Nu för tiden håller jag mig gärna i villaförorten och skriver om otäckheter som utspelas där. Jag jobbar både på noveller och längre texter. Det finns fortfarande gott om monster. Jag trivs bra bland dem. Under 2014 publicerades jag tillsammans med de andra medlemmarna i Fruktan i novellsamlingen Stockholms undergång. Mitt bidrag till förstörelsen är novellen Lönelördag. När jag inte skriver så jobbar jag som speldesigner. Det trivs jag också bra med.”

Smakprov –  noveller av Erik Odeldahl:
Min dotter från Yith (också som ljudnovell)
Nyckeln
Nattgäster

 

Speak Your Mind

*