Flukten fra virkeligheten om Den nya människan

”Jeg er fullstendig hekta på boka jeg holder på med nå, den svenske dystopien Den nya människan av Boel Bermann. Den bestilte jeg straks jeg leste om den i Bokelskerinnens oversikt over høstens svenske utgivelser, og så langt angrer jeg ikke. Kapitlene er korte og oversiktlige, vi følger en hovedperson samt at vi får utdrag fra nyhets artikler og intervjuer med foreldre som har fått barn av den nye generasjonen.

Her skal du få en liten smakebit fra boken:
”Rättegången hålls bakom stängda dörrar. Allt  material är hemligstämplat. Av respekt för offerets familj, är den officiella förklaringen. Jag döms till rättspsykiatrisk vård.”

Sidene vender seg omtrent av seg selv, dette er en slik bok hvor man allerede på første side merker at man leser en helt spesiell historie. Vi får se om den holder seg like god.”

Läs hela blogginlägget här!

header_beautiful_smally

 

Speak Your Mind

*