Den nya människan: pepp från bokbloggare!

Maddes Bokblogg – Nytt att läsa!
”…jag är så sugen på den här boken så jag skulle kunna läsa den på kladdiga servetter om det var enda möjligheten!”

Kashayas Blogg – Kommer snart: Den nya människan av Boel Bermann
”Det här låter som en fantastiskt spännande bok precis i min smak. Måste nog ta och läsa den tror jag.”

Vargnatts bokhylla – Den nya människan – Nollstrecket
”Själv ser jag väldigt mycket fram emot att börja läsa den här boken, den låter väldigt spännande; år 2014 föds inga barn längre och världen hamnar i chock. Till slut börjar kvinnorna bli gravida igen, men de nya barnen är inte som vanliga barn. Huh, är det något som gör mig obehaglig till mods i böcker och filmer så är det läskiga barn, så det här ska bli riktigt intressant!”

Bookrelated – Den nya människan
”…jag brukar bara tacka ja till böcker som verkligen tilltalar mig, och böcker som jag inte redan läst på engelska. Det händer inte så ofta eftersom att jag gillar mest dystopier och sci-fi och övernaturligt, och det är inte lika stort här i gamla goa Sverige som det är i USA. Men nyligen fick jag höra om Den nya människan av Boel Bermann, och jag nappade direkt!”

Poplitt – Lite höstpepp! – del 1
”Dystopi: Den nya människan av Boel Bermann – läskiga barn som inte är som de brukade vara, ja den här boken känns helt rätt.”

Läs mer om boken Den nya människan här!

Dennyamännisan_e-card6_Final

 

Speak Your Mind

*